Information

Allmän information:


Första mötet är alltid kostnadsfritt. Efter kontakt, bokar vi ett möte hemma hos er så vi får träffa er och er hund/hundar (och ni får träffa oss). Då tar vi upp önskemål, behov, osv. Vi fyller i kontrakt med info om er hund (namn, ålder, rutiner, försäkringsnummer,vaccinationer, osv) och ordnar med eventuell nyckelkvittens. Ni får även en anteckningsbok där vi skriver vad vi gjort under promenaden, om något speciellt hänt, osv. Där kan ni även meddela om det är något vi ska tänka på.


Hundrastningen

Vi hämtar hunden/hundarna på hemadressen i vår rastningsbuss mellan ca 9:45 och 11:30 (beroende på vart på rutten ni bor). Vi hämtar upp alla hundar som ska med den dagen och åker sedan till ett rastningsvänligt område där hundarna rastas i grupper. Hunden/hundarna är åter på sin hemadress mellan ca 13.15 och 15.00.

Om du vill kan vi efteråt se till så hunden har mat och vatten i sina skålar. Lägg gärna fram handduk så vi kan torka av hunden efter promenaden. Lägg även fram koppel och halsband samt täcke om hunden behöver det.


Säkerhet

Er hund är alltid kopplad när vi har hand om den.


Om en olycka händer

Om det skulle ske en olycka, tar vi kontakt med dig. Om hunden behöver akutvård och vi inte får tag på dig, åker vi till närmaste veterinär.


Vi står för bajspåsar och godis. 

Innehar Ansvarsförsäkring och F-skattsedel.


Kursverksamhet drivs via Järsjö Hundcenter

www.jarsjohc.se 


Örebro Hundrastning

Frida Holst-Pettersson

070-841 59 50

info@orebrohundrastning.se

Swish: 123 155 1613

BG: 5036-8323


Kumla-Sörby Skogslund 518

692 93 Kumla