Information

Allmän information:

 

Första mötet är alltid kostnadsfritt. Efter kontakt, bokar vi ett möte hemma hos er så vi får träffa er och er hund/hundar (och ni får träffa oss). Då tar vi upp önskemål, behov, osv. Vi fyller i kontrakt med info om er hund (namn, ålder, rutiner, försäkringsnummer,vaccinationer, osv) finns och ordnar med eventuell nyckelkvittens. Ni får även en anteckningsbok där vi skriver vad vi gjort under promenaden, om något speciellt hänt, osv. Där kan ni även meddela om det är något vi ska tänka på.

 

Hundrastningen

Vi hämtar hunden/hundarna på hemadressen i vår rastningsbuss mellan ca 10.00 och 11.30 (beroende på vart på rutten ni bor). Vi hämtar upp alla hundar som ska med den dagen och åker sedan till ett rastningsvänligt område där hundarna rastas i grupper. Hunden/hundarna är åter på sin hemadress mellan ca 13.30 och 15.00.

Om du vill kan vi efteråt se till så hunden har mat och vatten i sina skålar. Lägg gärna fram handduk så vi kan torka av hunden efter promenaden. Lägg även fram koppel och halsband samt täcke om hunden behöver det.

 

Säkerhet

Er hund är alltid kopplad när vi har hand om den.

 

Om en olycka händer

Om det skulle ske en olycka, tar vi kontakt med dig. Om hunden behöver akutvård och vi inte får tag på dig, åker vi till närmaste veterinär.

 

Vi står för bajspåsar och godis :-)

Örebro Hundrastning

Anita Melitshenko

0733-879 244

anita@orebrohundrastning.se

Swish: 123 3409042

 

Västra Via 512

719 95 Vintrosa

 

Innehar Ansvarsförsäkring och F-skattsedel

 

Återförsäljare för Bravo Djurfoder